В тази статия ще се спра на това какво представлява приложението Sweatcoin: честна сделка или измама. Тенденция, която стана популярна през последните години е пазарът за фитнес подпомагане. Това са продукти, които ни помагат да тренираме, като същевременно имаме ползи, които не са свързани с фитнеса. Например в случая са парите, които ни карат да продължаваме напред. Sweatcoin е приложение, което се рекламира като начин за подобряване на общото физическо състояние, като същевременно ползвателя печели пари за това свое усилие. Според Sweatcoin мотивацията за печалба ще ни насърчи да ходим повече, отколкото обикновено. По този начин ще ни помогне да бъдем във форма и междувременно да изкараме лесни пари. Една наистина вълнуваща предпоставка, която за съжаление звучи твърде добре, за да е истина. Искам да споделя личния си опит от въпросното приложение, а на Вас ще оставя да решите какво е Sweatcoin: честна сделка или измама.

Sweatcoin чстна сделка или измама

Първи стъпки или как работи Sweatcoin

След изтеглянето на приложението ще се запознаете много бързо с икономиката на „потните пари“, защото системата не може да бъде по-ясна. Там е казано: за всеки 1000 крачки получавте 0.95 sweatcoins. Освен това, приложението разчита на това да надградите Вашето членство с по-високо ниво, естествено срещу заплащане. По този начин увеличавате възможността да печелите повече точки на ден. Това ниво на печалба зависи и от желанието Ви да държите приложението отворено през целия ден, като настройките за проследяване остават включени, разбира се. Нивата са както следва:

  • Mover: не струва нищо и позволява да печелите 150 sweatcoins месечно.
  • Shaker: 4,75 sweatcoins на месец, печелите до 300 sweatcoins месечно.
  • Quaker: 20 sweatcoins на месец, печелите до 450 sweatcoins месечно.
  • Breaker: 30 sweatcoins на месец, печелите до 600 sweatcoins месечно.

Не е нужно да плащате месечните такси за нивата от Ваши лични фондове. Обикновено се приспадат от спечелените крачки. Стойността на 1 sweatcoin е около 5 цента. На Вас оставям да си направите изчисленията. Пресметнете колко крачки правите на ден. Не е значителна сума, нали? Остава и другия въпрос: дали действително сте спечелили тези пари?

Осребряване на sweatcoin: честна сделка или измама

Използвайки Sweatcoin, никога не съм виждал начин да осребря спечеленото. Разрових се по-надълбоко и разбрах, че можете да получите мечтания кеш, след като достигнете конкретни стойности. От тези, които твърдят, че са теглили пари, излиза, че можете да осребрите 20 000 Sweatcoins и да получите 1000 долара. Но това естествено става при определени условия. Първо, за да достигнете тези нива, ще са Ви необходими години. Второ: трябва да сте поканили поне 30 човека, които са станали част от системата. Това са най-далечните пари, които съм виждал до сега. Има и една друга подробност: така наречения виртуален магазин или Sweat Store. След като изтеглите приложението, Sweatcoin Ви насърчава да не мислите за тяхната валута като за път към действителните долари. Вместо това те искат да печелите и след това да харчите парите си в магазина в приложението. Този магазин има много от продуктите, които виждате на измамни уебсайтове, които искат вашата кредитна карта в замяна на безплатни стоки и отстъпки. Артикулите в магазина зависят от сделките, които могат да сключат с търговците на дребно.

Защо приложението набира популярност?

  • Известност. Търговците отчаяно искат да „натикат” техните продукти във Вашите ръце, дори и да са на загуба. Ако сте получили продукт безплатно от определена марка и му се наслаждавате, много по-вероятно е да се върнете и да похарчите пари за нещо друго. Чувствате се благодарни, че е безплатно, но най-хубавото е, че сте наясно кои са те и ще говорите за тях. Болшинството от тези търговци биха дали мило и драго за да имат разпознаваемост на марката си.
  • Проследяване = Маркетинг. Най-важният начин, по който приложение като Sweatcoin печели пари, е чрез проследяване и след това продажба на Вашите придвижвания. Със сигурност това не е нещо, за което създателите обичат да говорят. Приложенията печелят много от факта, че са използвани ежедневно. Информацията за това къде ходят хората и колко време прекарват на различни места е изключително добре платена. Без да осъзнавате, чрез телефона си генерирате състояние и не получавате компенсация дори близка до това, което тя струва. Това кара тази операция да изглежда като измама. Но пък от друга страна става изцяло с Вашето съгласие, което сте дали в началото, за доброволно проследяване на местоположението Ви.

Заключение

Намираме се в епоха, когато единствените приложения, които си струва да бъдат финансирани, са тези, които генерират огромни приходи чрез търговия на данни и маркетинг. Ако все пак Ви се струва, че Sweatcoin е достатъчно ценен, за да го използвате, тогава се чувствайте свободни да продължите. Молбата ми е да го ползвате със знанието кой печели от Вашата активност и защо. Тъй като информацията вече не е само мощ, а също така и невероятни суми пари. Надявам се, че темата за sweatcoin: честна сделка или измама Ви е била интересна. За да сте информирани и по други теми, останете с bloginsite.com и ни последвайте във Facebook.